NGANGGO ING KANGGO NYE UNTUK 2020.

... minangka prasaja minangka 3 ... 2 ... 1 ...

The NYE Countdown 2020 resmi wis dadi salah sawijining alat Taun Anyar sing paling kuat ing industri DJ lan Nightclub sajrone luwih saka 20. Wis ngrembaka carane DJ, Nightclubs, lan papan perhotelan liyane nggawe hype lan nggawe energi sing ora waras karo akeh wong. Produsen saka NYE Countdown 2020 resmi wis akeh DJ musiman lan klub wengi / manajer restoran wiwit awal 1990. Sajrone wektu kasebut dheweke nyumurupi saben taun, ing pirang-pirang pasar lan papan ing saindenging jagad, wong akeh lan pelanggan bubar nalika tengah wengi tiba ing Taun Anyar.

Dadi, dheweke duwe solusi sing apik banget ...

Kaping pisanan, dheweke nggawe patang menit "NYE Customized Countdown" in wujud audio. Banjur, sawetara taun sabanjure ngasilake 4K, grafis kanthi kuat video countdown, ngganti acara Taun Anyar ing saindenging jagad.

Pejabat NYE Countdown 2020 khusus karo jeneng DJ lan venue kanthi profesional disuarake, lan logo bisnis sing diketepake.

NYE Countdown nggawe apik tenan "Pesta kabeh-wengi" energi ing papan sing ndadekake para wong nari, melu, lan ngombe liwat stroke tengah wengi kanggo nggedhekake lan nggedhekake bathi ing bar!

NYE Countdown 2020 resmi digunakake sacara eksklusif dening diskon Jockeys profesional, DJ Ponsel, VJ utawa Jockey Video, Nightclubs, Bar, Stasiun Radio, Kasino, Rantai Hotel, Resor, Kolam Rekam, Tempat hiburan, lan Perusahaan Produksi ing saindenging jagad.

NYE Countdown resmi kasedhiya ing basa 4;
ENGLISH, ESPAÑOL, FRANÇAIS & DEUTSCHE.

¡Nosotros hablamos español! Pilih ing "Live Chat"

  1. KUALITAS: Rawuh ing 4K, 2K. 1080p utawa 720p (* adat kasedhiya)
  2. LENGTH: 4 menit (* utawa wektu khusus)
  3. FORMAT: Bisa digunakake karo kabeh piranti lunak Video Video lan kabeh Pemain DVD / Blu Ray * (mung supaya ngerti format sing digunakake kanggo entuk jinis sing bener)
  4. CUSTOMmitted: Kita bakal nambah jeneng lan klub / acara sing disebat kanthi profesional ditambah logo sampeyan ing countdown YOUR kanggo merek maksimal!
  5. PANYANG: Kabeh ORDNE NYE COUNTDOWN ORDERS 100% DI JAMINAN UNTUK DIBUATKE sadurunge PADANGSA ING PUTRA ING UTAWA ATAWA GRATIS!