Pilih Page

NYE Countdown resmi 2021 minangka salah sawijining alat Eve Taun Anyar lan Nightclub New Year's Eve. Kita wis ing industri iki luwih saka 20 lan wis ngowahi carane DJ, Nightclubs lan papan perhotelan liyane nggawe energi sing ora waras karo pamirsa kanthi ukuran apa wae. Produsen Produsèn NYE resmi wis dadi DJ lan pengurus klub wengi / restoran wiwit awal 1990. Sajrone wektu kasebut dheweke nyumurupi taun-taun, ing pirang-pirang pasar lan papan ing saindenging jagad, manawa ana wong akeh lan pelanggan bubar nalika tengah wengi tiba ing Taun Anyar. Dadi, dheweke duwe solusi sing apik banget ...

Kaping pisanan, padha nggawe papat menit "NYE Customised Countdown" ing wangun audio. Banjur, sawetara taun mengko, nggawe 4K, akurasi video sing kuat diakoni sing wis ngganti acara Taun Anyar ing saindenging jagad.

NYE Countdown disesuaikan karo jeneng DJ lan panggonane voos ahli lan logo bisnis ing countdown.

Resmi NYE resmi nggawe sange "Pesta kabeh-wengi" energi ing papan sing ndadekake para penari nari, melu, lan ngombe liwat stroke tengah wengi kanggo nggedhekake lan nggedhekake bathi ing bar!

NYE Countdown minangka lengganan tahunan eksklusif kanggo Disc Jockeys profesional, DJ DJ Seluler, VJ utawa Jockey Video, Nightclubs, Bar, Stasiun Radio, Casinos, Hotel, Resor, Kolam Rekam, lan Tempat hiburan.

NYE Countdown resmi kasedhiya ing basa 4; ENGLISH, ESPAÑOL, FRANÇAIS & DEUTSCHE.

Proses

: 03

Selehake Pesenan Sampeyan

Pilih jinis countdown sampeyan. Upload logo sampeyan, bagean swara swara sing disenengi, format file, lan pilihan liyane sing kasedhiya.

: 02

Nampa Countdown

Nampa countdown khusus sampeyan sadurunge Wengi Taun Anyar, DI JAMINAN! (* Biasane, jam 48-72 sawise sampeyan nggawe pesenan)

: 01

Pencet Puter Ing 11: 56PM & Walk Away!

Ya ngono! Cukup mencet muter ing sistem sampeyan ing 11: 56 pm New Year's Eve ... lan nonton gaib kasebut ana ing ngarep sampeyan. Pencet muter, mlaku, lan nonton wong akeh sing edan! (* kuping ora klebu, lol)