Pilih Page

Pengunjung Website

Kaya operator umum situs web, NYECountdown, llc, ("NYECOUNTDOWN, LLC"), nglumpukake informasi non-pribadi ngenalake jinis browser web lan server sing biasane kasedhiya, kayata jinis browser, pilihan basa, situs referensi, lan tanggal lan wektu saben panjaluk pengunjung. NYECOUNTDOWN, tujuan LLC kanggo ngumpulake informasi non-pribadi yaiku luwih ngerti kepiye NYECOUNTDOWN, pengunjung LLC nggunakake situs web. Saka wektu, NYECOUNTDOWN, LLC bisa ngeculake informasi non-pribadi kanthi identifikasi ing agregat, umpamane, kanthi nglaporake laporan babagan tren ing panggunaan situs web. NYECOUNTDOWN, LLC uga nglumpukake informasi kanthi ngidentifikasi pribadi kaya alamat Internet Protocol (IP) kanggo pangguna lan pangguna supaya komentar ing blog WordPress.com. NYECOUNTDOWN, LLC mung nedahake alamat IP pangguna lan komentator ing kahanan sing padha sing nggunakake lan nyritakake informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi kaya sing dijelasake ing ngisor iki, kajaba alamat IP komentator lan alamat email katon lan dibeberke menyang para pangurus blog ing endi. komentar kiwa.

Gathering of Information-Identifying Personally

Pengunjung tartamtu ing NYECOUNTDOWN, situs web LLC milih sesambungan karo NYECOUNTDOWN, LLC kanthi cara NYECOUNTDOWN, LLC kanggo nglumpukake informasi ngenali pribadi. Jumlah lan jinis informasi sing dikumpulake NYECOUNTDOWN, LLC gumantung karo sifat interaksi. Individu utawa entitas bisa melu transaksi karo NYECOUNTDOWN, LLC dijaluk nyedhiyakake informasi tambahan, kalebu perlu informasi pribadi lan finansial sing dibutuhake kanggo ngolah transaksi kasebut. Ing saben kasus, NYECOUNTDOWN, LLC mung nglumpukake informasi kasebut kaya apa sing dibutuhake utawa cocog kanggo nggayuh tujuan interaksi pengunjung karo NYECOUNTDOWN, LLC. NYECOUNTDOWN, LLC ora ngungkapake informasi kanthi ngidentifikasi pribadhi liyane kaya sing dijelasake ing ngisor iki. Lan para pengunjung, mesthi ora nolak nyedhiyakake informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi, kanthi guwa kasebut bisa nyegah dheweke melu kegiatan sing ana gandhengane karo situs web. Amarga skop situs web Operator internasional, informasi pribadhi bisa uga katon kanggo wong ing njaba negara, kalebu wong ing negara sing angger-angger privasi lan peraturan negara sampeyan kurang bisa njamin tahap perlindungan sing ora cocog kanggo informasi kasebut. Yen sampeyan ora yakin apa Polisi Kebijakan iki mbantah karo aturan lokal, sampeyan ora ngirim informasi sampeyan. Yen sampeyan ana ing Uni Eropa, sampeyan kudu menehi informasi manawa informasi kasebut bakal ditransfer menyang Amerika Serikat, sing dianggep Uni Eropa duwe perlindungan data sing ora cocog. Nanging, sesuai karo undang-undang lokal sing ngetrapake Direktif Uni Eropa Eropa 95 / 46 / EC 24 Oktober 1995 ("Direksi Privasi EU") kanggo nglindhungi individu babagan pengolahan data pribadi lan gerakan bebas data kasebut, individu sing ana ing negara njaba Amerika Serikat sing ngirim informasi pribadhi, mula bisa menehi persetujuan kanggo nggunakake informasi umum kaya sing diwenehake ing Kebijakan Privasi iki lan pindhah menyang / / utawa panyimpenan ing Amerika Serikat.

Akun Pelanggan

Pelanggan disaranake, nanging ora dibutuhake, kanggo nulis informasi babagan awake dhewe, sing bisa ditampilake karo akun kasebut. Saiki, kita mung bakal nampilake ing jaringan Subscriber, "Nickname" lan kutha ing lokasi sampeyan. Yen sampeyan ora pengin nampilake informasi lokasi, aja mlebu nalika ngrampungake formulir informasi langganan.

Kebijakan Anak

NYECOUNTDOWN, LLC setya nglindhungi privasi anak, utamane sing ana ing 13. Kayane NYECOUNTDOWN, LLC nyengkuyung marang wong tuwa lan para penjaga supaya aktif karo browsing lan kapentingan anak utawa anak online. NYECOUNTDOWN, LLC ora sengaja ngumpulake informasi saka bocah cilik. Kajaba iku, NYECOUNTDOWN, LLC ora target Situs kanggo bocah.

Link menyang situs web non-Operator

Situs kasebut bisa uga kalebu link menyang situs web utawa lokasi sawetara sing bisa dilakokno dening NYECOUNTDOWN, LLC utawa mitra, lan liya-liyane digunakake dening pihak katelu. Pranala iki mung kanggo sampeyan. Kita durung nliti informasi kasebut ing situs liyane. Kita ora tanggung jawab kanggo konten situs liyane utawa produk utawa layanan sing bisa ditawakake liwat situs liyane. Mangkono, sampeyan kudu ngati-ati nalika nggunakake situs web liyane, amarga sampeyan duwe risiko dhewe. NYECOUNTDOWN, LLC nyengkuyung sampeyan kanggo mriksa kabijakan privasi situs web sadurunge ngirim informasi pribadhi.

Informasi Kredit

NYECOUNTDOWN, LLC nggunakake PayPal, Inc. minangka panyedhiya layanan kredit pihak katelu. NYECOUNTDOWN, LLC ora nyimpen kapan wae, informasi kredit kanggo tuku utawa njaga langganan kanggo Layanan. Kayata kasebut, NYECOUNTDOWN, LLC nolak kabeh tanggung jawab kanggo informasi kredit.

Aggregated Statistics

NYECOUNTDOWN, LLC nggunakake Google Analytics kanggo njupuk informasi anonim saka pangkalan pangguna lan bisa uga nglumpukake statistik babagan prilaku pengunjung menyang situs web. NYECOUNTDOWN, LLC bisa nampilake informasi kasebut kanthi umum utawa diwenehake menyang wong liya. Nanging, NYECOUNTDOWN, LLC ora ngungkapake informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi, kaya sing dijelasake ing ngisor iki.

Perlindhungan Informasi tartamtu-Ngenali

NYECOUNTDOWN, LLC ngandharake informasi kanthi ngidentifikasi lan kanthi pribadi mung kanggo karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi:
• kudu ngerti informasi kasebut supaya bisa ngolah ing NYECOUNTDOWN, pihak LLC utawa menehi layanan sing kasedhiya ing NYECOUNTDOWN, situs web, lan
• sing wis setuju ora ngumumake wong liya.

Sawetara karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi bisa uga ana ing njaba omahmu; kanthi nggunakake situs web NYECOUNTDOWN, LLC, sampeyan ngidini ngirim informasi kasebut menyang dheweke. NYECOUNTDOWN, LLC ora bakal nyewa utawa adol kanthi berpotensi ngidentifikasi lan ngenalake informasi kanggo sapa wae. Kejaba kanggo karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi, kaya sing wis dijlentrehake ing ndhuwur, NYECOUNTDOWN, LLC ngandharake informasi kanthi pribadi lan ngenalake informasi pribadi mung kanggo nanggepi subpoena, dhawuhe pengadilan utawa panjaluk pamrentah liyane, utawa nalika NYECOUNTDOWN, LLC percaya kanthi apik kapercayan manawa pambocoran iku perlu kanggo nglindhungi properti utawa hak NYECOUNTDOWN, LLC, pihak katelu utawa masyarakat kanthi umum. Yen pangguna pangguna saka situs web NYECOUNTDOWN, LLC lan menehi alamat email sampeyan, NYECOUNTDOWN, LLC kadang-kadang bisa ngirim email kanggo menehi pitunjuk babagan fitur-fitur anyar, njaluk tanggepan, utawa mung supaya sampeyan ngerti babagan apa sing kedadeyan karo NYECOUNTDOWN, LLC lan produk kita. Utamane kita nggunakake macem-macem blog produk kanggo komunikasi informasi jinis iki, saéngga kita ngarepake jinis email. Yen sampeyan ngirim panjaluk (umpamane liwat email dhukungan utawa liwat salah sawijining mekanisme umpan balik), kita duwe hak nerbitake supaya bisa njlentrehake utawa nanggapi panjaluk sampeyan utawa mbantu kita ndhukung pangguna liya. NYECOUNTDOWN, LLC njupuk kabeh cara sing perlu kanggo nglindhungi saka akses, nggunakake, pangowahan utawa karusakan kanthi informasi sing dikenal kanthi pribadi lan ngenali kanthi pribadi.

Cookie lan Ora Lacak Panjaluk

Cookie minangka senar informasi sing disimpen ing situs web ing komputer pengunjung, lan browser sing disedhiyakake browser kanggo situs web saben pengunjung bali. NYECOUNTDOWN, LLC nggunakake cookie kanggo mbantu NYECOUNTDOWN, LLC kanggo ngenali lan nglacak pengunjung, panggunaan situs web NYECOUNTDOWN, LLC, lan pilihan akses situs web. NYECOUNTDOWN, LLC pengunjung sing ora pengin cookie dilebokake ing komputer kudu nyetel browser supaya nolak cookie sadurunge nggunakake situs web NYECOUNTDOWN, LLC, kanthi drawback sing ana fitur tartamtu NYECOUNTDOWN, situs web LLC bisa uga ora bisa dienggo kanthi bener tanpa bantuan cookie. NYECOUNTDOWN, LLC bakal / ora ngurmati panjaluk permintaan.
Transfer Bisnis
Yen NYECOUNTDOWN, LLC, utawa sejatine kabeh aset, dipikolehi, utawa kanthi ora bisa dipercaya NYECOUNTDOWN, LLC metu saka bisnis utawa mlebu bangkrut, informasi pangguna bakal dadi salah sawijining aset sing ditransfer utawa dioleh dening pihak katelu. Sampeyan ngakoni manawa pamindhahan kasebut bisa kedadeyan, lan manawa ana sing njupuk saka NYECOUNTDOWN, LLC bisa terus nggunakake informasi pribadhi kaya sing wis disetel ing kebijakan iki.

Ads

Iklan sing ditampilake ing situs web kita bisa dikirim menyang mitra dening mitra iklan, sing bisa nyetel cookie. Cookies iki ngidini server iklan ngerteni komputer saben-saben ngirim iklan online kanggo ngumpulake informasi babagan sampeyan utawa wong liya sing nggunakake komputer. Informasi iki ngidini jaringan iklan, antara liya, ngirim pariwara target sing padha dipercaya bakal paling disenengi kanggo sampeyan. Kebijakan Privasi iki kalebu panggunaan cookie dening NYECOUNTDOWN, LLC lan ora kalebu panggunaan cookie dening para pengiklan.

Milih Metu

Kadhangkala, NYECOUNTDOWN, LLC bisa ngirim email menyang newsletter, pengumuman, survey, teks (sms) utawa informasi liyane, utawa komunikasi karo sampeyan liwat proses otomatis. Yen luwih seneng ora nampa apa-apa utawa kabeh komunikasi kasebut, sampeyan bisa milih kanthi manut pituduh sing diwenehake ing buletin lan pengumuman elektronik, utawa email [Email protected] nuduhake kepinginan sampeyan bakal dijupuk saka dhaptar apa wae utawa mbusak data saka NYECOUNTDOWN, layanan LLC. Pilih teks, sms, bales karo "NGALAMI".

Owahan Kebijakan Privasi

Sanajan umume owah-owahan umure sethithik, NYECOUNTDOWN, LLC bisa uga ngganti Kebijakan Privasi saka wektu, lan ing NYECOUNTDOWN, kebijakan mutusake NYE. NYECOUNTDOWN, LLC nyengkuyung pengunjung kerep mriksa kaca iki kanggo owah-owahan Kebijakan Privasi. Panganggoan Situs sampeyan sing terus digunakake sawise owah-owahan ing Kebijakan Kebijakan iki sampeyan bakal nrima pangowahan kasebut.

Penafian lan Watesan Tanggung jawab

Kabijakan privasi iki bakal diatur dening penafian lan watesan sing padha ing tanggung jawab kaya sing ditemokake ing NYECOUNTDOWN, Katentuan Pangginaan supados LLC ora bisa ditrapake lan ora bisa digunakake miturut ukum.

Undhang-undhang lan Ukum Eksklusif

Kabijakan privasi iki bakal diatur dening Hukum Pamrentah sing padha lan Venise Eksklusif kaya sing ditemokake ing NYECOUNTDOWN, Syarat-syarat panggunaan LLC kaya syarat kasebut ditrapake lan ora bisa digunakake miturut ukum.

Sing kita

Alamat situs web kita yaiku: https://nyecountdown.com