Pilih Page

Lengkap Audio undhangan khusus - NYE 2020

$499.00

Voiceover *

Pilih jinis swara lan basa sing nyelehake DJ sing disuarake kanggo ngatur Countdown sampeyan! Iki bakat swara profesional saka sawetara stasiun radio lan media paling ndhuwur saka saindenging jagad. Dadi, sampeyan ana ing tangan sing apik ... lan kuping. [wtf-wp-tooltip text = "Contone ... miwiti skrip sampeyan
'LIVE karo DJ XXXX saka Inside Club XXXXX'
Utawa 'LIVE ... lan apa wae sing dikarepake!' Nganti 10 detik.
(Sampeyan bakal entuk tetes ing audio sampeyan
luwih disesuaikan kanggo sampeyan lan merek sampeyan.
Kita uga bakal ngirim file sing kapisah
tetes DJ sampeyan nggunakake kapan wae sing dikarepake!
(Swara ora ngalangi wektu pangiriman)
Dibutuhake Kanggo Kabeh VERSI AUDIO DITAYANG. "]

Jeneng DJ utawa Skrip Sponsor *

Dibutuhake Iki minangka skrip sing disedhiyakake 10 detik, kanthi profesional kanggo merek jeneng DJ, Jeneng Tim, Klub, Perusahaan utawa Acara kanthi gaya swara lan basa sing dipilih. [wtf-wp-tooltip text = "Kita uga bakal ngirim versi DRY sampeyan
kapisah digunakake kanggo pirang-pirang taun kepungkur.
Sampeyan bisa tansah tuku PELANGGAN DJ Drops kapan wae.
Iki minangka salah sawijining bagean saka lisensi kreatif template.
CONTOH: Urip karo DJ Scribble saka Club Pure -
Las Vegas utawa Welcome to The Westin Hotel - Dubai -
Yen sampeyan tetep kosong, kita bakal ngubungi sampeyan. "]

Format Audio *

Pilih jinis file. (Kabeh kualitas siaran dhuwur)

Format Pangiriman *

Kepiye carane sampeyan ngirim kita ngirim sampeyan?

Nomer undhuhan saka? *

Nalika sajrone countdown apa sampeyan pengin swara wiwit ujar nomer countdown?

Jinis Pungkasan *

Pilih versi pungkasan menyang countdown sampeyan.

Pilihan Cepet *

Sepira cepet babagan countdown sampeyan?

SKU: NYE20CUSTOMCOMPLETEAUDIO Kategori: ,

Description

2020 KOMUNITAS PELANGGAN KELUASAN (Audio)

Pengin Undhang-undhang Selaras? Ora MASALAH!

Apa sing diwenehake:

  1. Rampung Undhangan kanthi lengkap lan suara swara profesional sing ujar: "LIVE WITH DJ XXXX Saka INSIDE CLUB XXXX - NEW YEARS EVE!" (apa wae sing pengin)
  2. File Drop kapisah kanthi swara profesional sing sampeyan pilih nalika kapan wae!
  3. Dijamin dikirim sadurunge acara sampeyan utawa FREE!
  4. 106 Drops DJ sing bakal digunakake kanggo Acara Taun Anyar lan ing kabeh taun!

24 HOUR layanan LIVE CHAT lan telpon liwat Dina Taun Anyar!

Tamu lan INFORMASI:

  • LICENSING: ALL versi Video saka NYE Countdown kudu teka karo LOGO bisnis sampeyan ditampilake ing countdown kabeh kanggo lisensi.
    ALL versi Audio saka NYE Countdown kudu teka nganggo NAMA bisnis utawa jeneng DJ sampeyan profesional voiced ing countdown sampeyan. Ora pengecualian.
  • TERMS: Sadurunge tuku apa wae ing situs web iki, sampeyan kudu maca lan setuju karo syarat lan kahanan.
    Kabeh SALES Rampung
    ! Ora WISAN. (Dadi, priksa manawa sampeyan maca Sarat lan Ketentuan)
  • EXCLUSIVE: NYE Countdown tegas kanggo kerja profesional Club / Mobile DJ, VJ, nightclubs, bar, restoran, ruang istirahat, stasiun radio, resort, kasino, hotel lan promotor acara. Counting NYE kita yaiku ora kanggo kabeh. Countdown iki minangka alat DJ sing diprodhuksi kanggo profesional mung.
  • Quality: 320 Kbps MP3, AIFF, utawa WAV (44100 Hz Stereo 32-bit) (utawa adat apa wae sing dibutuhake)
  • Length: 4 menit undhak-undhakan karo campuran DJ utawa pungkasan adat.
  • Kompatibel: NYE Countdowns dianggo karo ANY profesional DJ sing nyawiji piranti lunak, kalebu Serato, Traktor, DJ Virtual, utawa piranti lunak Apple utawa Windows standar.
  • PANYANG: SEMUA ORANG NEGARA WONTEN Miwiti TAMPILAN DISKAUN SEBELUM 12, 2019 liwat link download email sing aman lan dilacak.
    KENE TANGAN INGGO NATE ING NGANGGO ING DISKAUN 12th. We janji sampeyan bakal entuk.
  • DIJAMIN: SEMUA ORANG NYE KABUPATEN NYE Dijamin 100% KANGGO MACARI ING PANJENENG ANTARI PUTRA ING Utawa, Sampeyan ora mbayar! * PLUS, Kita bakal menehi sampeyan ora bisa tekan taun!
  • NYOKONG: * yen sampeyan ora nampa pesenan UTAWA sampeyan butuh pitulung, sampeyan duwe papat opsi:

Aja lali ngrungokake Drops DJ iki kanggo Malam Taun Anyar kanggo mbangun wengi sewengi! KLIK SINI ING SENI!

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing wis tuku produk iki bisa ninggalake review.