Pilih Page

Video Karawitan - NYE 2020

$149.99

Pengétangan Wengi Taun Anyar kanggo 2020 (VIDEO)
STYLE: Tari
LENGTH: Iki minangka papat (4) menit, Mangan Taun Anyar sing kuwat kanggo energi (dawane nyata udakara 5 menit kanthi campuran Auld Lang Syne)
Bukaan kasebut nyedhiyakake wiwitan kanggo narik kawigaten para pamirsa, banjur ngetung countdown intensitas sing dhuwur.
Sampeyan mung kudu apik "Pencet Puter ing 11: Wengi Taun Anyar lan Mlaku Taun Anyar!"

Metu saka Simpenan

SKU: NYE20DANCEVIDEO Kategori: , , Tag:

Description

Iki minangka papat (4) menit, Mangan Taun Anyar sing kuwat kanggo energi (dawane nyata udakara 5 menit kanthi campuran Auld Lang Syne)
Bukaan kasebut nyedhiyakake wiwitan kanggo narik kawigaten para pamirsa, banjur ngetung countdown intensitas sing dhuwur.

Entuk pribadi, profesional bersuara "selehake" kanthi jeneng DJ, jeneng bisnis, jeneng perusahaan (apa wae sing dikarepake), kabeh nang countdown sampeyan.
Sampeyan mung kudu apik "Pencet Puter ing 11: 56 ing Wengi Taun Anyar lan Mlaku Luwih!" Sekawan (4) Minute, Dhuwur-energi, Eve New Year's Eve Countdown khusus sampeyan bakal nggawe sampeyan lan bisnis metu saka kompetisi sampeyan. Undhase NYE khusus dibuktekake kanggo njaga para pelanggan lan pesta supaya bisa ngeculake confetti. Gawe sejarah & gunakake hype karo Eve New Year Eve Eve khusus kanggo 2020.
Pilih sawetara opsi kanggo nggawe pribadi sampeyan luwih pribadi.
Pilih jinis sampeyan. Pilih basa sampeyan. Pilih swara. Pilih pungkasan sampeyan.

We send nyelehake swara swara ing file sing kapisah supaya bisa digunakake ing salawas-lawase!

KUMPULAN GAMPANG:

  • New Year's Eve selaras Countdown kanggo 2020 Nihan tanpa musik.
  • Versi undhak-undhakan SECOND NYE kanthi musik tanpa biaya minangka demonstrasi cara nggunakake *.
  • Jeneng, bisnis utawa sponsor sponsor sing dilebokake ing countdown sampeyan ing TANPA JAMINAN!*
  • Tutup DJ sing profesional kanggo profesional ** (MP3 dikirim dhewe)
  • Pra-diskon pre-order diskon eksklusif kanggo 2021 NYE Countdown taun ngarep.
  • Diajak eksklusif Papan Anggota NYE Countdown ing Facebook
  • Dhukungan 24 / 7

Tamu lan INFORMASI:

  • PILIHAN: The "Logo NYE Countdown 2020 ” bakal ing video sampeyan ing pojok kiwa ndhuwur.
    Sampeyan bisa milih kanggo ngilangi "NYE Countdown 2020" logo overlay saka video khusus kanthi milih "Tandha Watermark" pilihan nalika manggonake pesenan sampeyan.
  • LICENSING: ALL versi Video saka NYE Countdown kudu teka karo LOGO bisnis sampeyan ditampilake ing countdown kabeh kanggo lisensi.
    ALL versi Audio saka NYE Countdown kudu teka nganggo NAMA bisnis utawa jeneng DJ sampeyan profesional voiced ing countdown sampeyan. Ora Ana seng.
  • TERMS: Sadurunge tuku apa wae ing situs web iki, sampeyan kudu maca lan setuju karo syarat lan kahanan.
    Kabeh SALES Rampung
    ! Ora WISAN. (Dadi, priksa manawa sampeyan maca Sarat lan Ketentuan)
  • EXCLUSIVE: NYE Countdown tegas kanggo kerja profesional Club / Mobile DJ, VJ, nightclubs, bar, restoran, ruang istirahat, stasiun radio, resort, kasino, hotel lan promotor acara. Counting NYE kita yaiku ora kanggo kabeh. Countdown iki minangka alat DJ sing diprodhuksi kanggo profesional mung.
  • Quality: Rawuh ing 4K, 2K. 1080p utawa 720p (utawa adat sing dibutuhake)
  • Length: 4 menit. (dawane nyata - menit 5 karo Campuran DJ)
  • Kompatibel: NYE Countdowns dianggo karo ANY profesional DJ sing nyawiji piranti lunak, kalebu Serato, Traktor, DJ Virtual, utawa piranti lunak Apple utawa Windows standar.
  • PANYANG: SEMUA ORANG NEGARA WONTEN Miwiti TAMPILAN DISKAUN SEBELUM 12, 2019 liwat link download email sing aman lan dilacak.
    KENE TANGAN INGGO NATE ING NGANGGO ING DISKAUN 12th. We janji sampeyan bakal entuk.
  • DIJAMIN: SEMUA ORANG NYE KABUPATEN NYE Dijamin 100% KANGGO MACARI ING PANJENENG ANTARI PUTRA ING Utawa, Sampeyan ora mbayar! * PLUS, Kita bakal menehi sampeyan ora bisa tekan taun!
  • NYOKONG: * yen sampeyan ora nampa pesenan UTAWA sampeyan butuh pitulung, sampeyan duwe papat opsi:

Aja lali ngrungokake Drops DJ iki kanggo Malam Taun Anyar kanggo mbangun wengi sewengi! KLIK SINI ING SENI!

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing wis tuku produk iki bisa ninggalake review.

Sampeyan uga kaya ...