Sale!

Dj Video Drop ONE

$149.99 $99.00

ON SALE FOR A LIMITED TIME! SAVE $50!

Video drop iki gedhe kanggo loro utawa luwih djs muter ing siji wektu. Njaluk perhatian manungsa nalika sampeyan miwiti pesawat!
“Ladies and Gentleman may I have your attention please! Bringing you the worlds hottest dance music mixed by the hottest djs. Support the djs, support the music. DANCE! Now, lets get into the mix!

(masang sampeyan jeneng dj khusus neng kene - ditambah logo sampeyan nang video - disesuaikan 100% kanggo sampeyan)

Deleng lan krungu video Tur ngisor gulung iki djs.

SKU: DjVidDrops1 Kategori:

Description

SCRIPT: "Ladies lan Gentlemen muga-muga sampeyan bakal diwenehi perhatian! Nggawa sampeyan musik tari topeng donya sing dicampur karo djs sing paling monjo. Ndhukung djs, ndhukung musik. SIKSA! Saiki, ayo menyang campuran! "

(Ngatur karo jeneng dj utawa Perusahaan ing video lan audio)

Software LiveZilla Live Chat
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!