DJ Video Gulung THREE

2,495.46 $

Salah siji saka video dj paling populer ing donya iki. Dirancang sasuwene kita "NYE Countdown 2013", kita wis nggawe iki kudu intro video Dj kanggo arsenal sampeyan! Jeneng lan klub utawa logo perusahaan ditambahake ing video sing disesuaikan tanpa biaya tambahan.

"MESDAMES ET MESSIEURS, sampeyan kudu ngidini perhatian sing apik! SIGNORE E SIGNORI, sampeyan bakal nemokake sing apik! LADIES AND GENTLEMEN MUNGKIN AKU MUNGKIN ATEN sampeyan? ANYARI KANGGO WISATI APA ING MUNGKIN MUNGKIN ADALAH IMAM. 'Kene kita lunga!' (bledosan) Dj (YOUR NAME) saka (CLUB utawa COMPANY - CITY / TOWN) ... Bitches! " (opsional)

Metu saka Simpenan

SKU: DjVidDrops3 Kategori:

Description

SCRIPT: "MESDAMES ET MESSIEURS, sampeyan kudu ngidini perhatian sing apik! SIGNORE E SIGNORI, sampeyan bakal nemokake sing apik! LADIES AND GENTLEMEN MUNGKIN AKU MUNGKIN ATEN sampeyan? ANYARI KANGGO WISATI APA ING MUNGKIN MUNGKIN ADALAH IMAM. 'Kene kita lunga!' (bledosan) Dj (YOUR NAME) saka (CLUB utawa COMPANY - CITY / town) ... Bitches! "(opsional)

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!