Sale!

DJ Video Loop - Depth Reveal

$99.99 $49.99

Aja nganti layar ireng sajrone set sampeyan! Sanajan sampeyan ora duwe video kanggo lagu tartamtu, sampeyan isih bisa ndelok visual supaya sikil bisa terus maju. Luwih apik, nggawe salah siji puteran video DJ, disesuaikan karo jeneng sampeyan. Nguatake merek pribadi lan supaya wong mikir yen pesawat wis rampung amarga layar mati.

Kasedhiya tag audio lan musik sing kasedhiya karo video iki, hubungi kita kanggo rincian.

Metu saka Simpenan

SKU: DRLoop Kategori:

Description

Video Dj - jeneng lan puteran logo sing cocog kanggo muter ing layar VJ nalika sampeyan ora duwe video saka lagu sing lagi diputer. Muter logo sampeyan liwat lan liwat lan ora tinimbang duwe layar ireng. Kabeh wis disesuaikan. Ora ana audio. (nanging ambane audio / musik audio bisa ditambahake yen perlu) Kanggo djs profesional, klub malam, restoran, hotel lan kasino mung.
Saka pencipta NYECOUNTDOWN.com lan KILLERSPOTS.com.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!