Sale!

DJ Video Loop - Partikel Reveal

$99.99 $49.99

Partikel partikel bertembung kanggo ngungkapake logo sampeyan. Lumampah lan futuristik, video iki bisa ditingkatake kanthi audio khusus sing dienggo dadi lengkap ing video intro DJ, utawa dirungokake ing layar nalika sampeyan ora duwe video kanggo saben trek.

Metu saka Simpenan

SKU: PRLoop Kategori:

Description

Video Dj - jeneng lan puteran logo sing cocog kanggo muter ing layar VJ nalika sampeyan ora duwe video saka lagu sing lagi diputer. Muter logo sampeyan liwat lan liwat lan ora tinimbang duwe layar ireng. Kabeh wis disesuaikan. Ora ana audio. (nanging ambane audio / musik audio bisa ditambahake yen perlu) Kanggo djs profesional, klub malam, restoran, hotel lan kasino mung.
Saka pencipta NYECOUNTDOWN.com lan KILLERSPOTS.com.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!