Pilih Page
Sale!

Video Epik ing 4K - NYE 2020

$99.99 $49.99

Countdown NYE Epic iki yaiku: menit 5

(Kasedhiya kanggo ANYONE!)

Sampeyan entuk BOTH kanggo rega! Saka Pesta, Acara Perusahaan utawa malah siaran Facebook LIVE / media sosial Taun Anyar!
Sampeyan mung kudu apik
Pencet Puter ing 11: 55 pm Wengi Taun Anyar lan Walk Walk!

Metu saka Simpenan

SKU: NYE20EPICVIDEO Kategori: , , Tag:

Description


Countdown NYE Epic iki yaiku: menit 5
(Kasedhiya kanggo ANYONE!)

Sampeyan entuk BOTH kanggo rega!

Saka Pesta, Acara Perusahaan utawa malah siaran Facebook LIVE / media sosial Taun Anyar!
Sampeyan mung kudu nggawe "Hit Play ing 11: 55 pm Wengi Taun Anyar lan Muter Liwati!"

Pilih sawetara opsi kanggo nggawe pribadi sampeyan luwih pribadi.
Video "EPIC" 5 menit HD ing 4K lan MP3 Audio iki bisa digunakake dening sapa wae! Sampeyan njaluk BOTH karo ORDER!

Tamu lan INFORMASI:

  • PILIHAN: The "Logo NYE Countdown 2020 ” bakal ing video sampeyan ing pojok kiwa ndhuwur.
    Sampeyan bisa milih kanggo ngilangi "NYE Countdown 2020" logo overlay saka video khusus kanthi milih "Tandha Watermark" pilihan nalika manggonake pesenan sampeyan.
  • LICENSING: ALL versi Video saka NYE Countdown kudu teka karo LOGO bisnis sampeyan ditampilake ing countdown kabeh kanggo lisensi.
    ALL versi Audio saka NYE Countdown kudu teka kanthi jeneng NAMA bisnis utawa jeneng dj profesional voiced ing countdown sampeyan. Ora pengecualian.
  • TERMS: Sadurunge tuku apa wae ing situs web iki, sampeyan kudu maca lan setuju karo syarat lan kahanan.
    Kabeh SALES Rampung
    ! Ora WISAN. (Dadi, priksa manawa sampeyan maca Sarat lan Ketentuan)
  • EXCLUSIVE: NYE Countdown ketat kanggo kerja profesional Club / Mobile DJ, VJ's, Nightclubs, Bar, restoran, Lounge, Stasiun Radio, Resor, Casinos, Hotel lan Promotor Acara. Counting NYE kita yaiku ora kanggo kabeh. Countdown iki minangka alat DJ sing diprodhuksi kanggo profesional mung.
  • Quality: Rawuh ing 4K, 2K. 1080p utawa 720p (utawa adat sing dibutuhake)
  • Length: 4 menit undhak-undhakan… kanthi campuran DJ utawa mungkasi adat.
  • Kompatibel: NYE Countdowns kerja karo kabeh piranti lunak jockey disk profesional lan pemain DVD / blu ray. Kita nampi pelanggan bakal duwe codec utawa format sing dibutuhake. Mung takon!
  • PANYANG: SEMUA ORANG NEGARA WONTEN Miwiti TAMPILAN DISKAUN SEBELUM 12, 2019 liwat link download email sing aman lan dilacak.
    KENE TANGAN INGGO NATE ING NGANGGO ING DISKAUN 12th. We janji sampeyan bakal entuk.
  • DIJAMIN: SEMUA ORANG NYE KABUPATEN NYE Dijamin 100% KANGGO MACARI ING PANJENENG ANTARI PUTRA ING Utawa, Sampeyan ora mbayar! * PLUS, Kita bakal menehi sampeyan ora bisa tekan taun!
  • NYOKONG: * yen sampeyan ora nampa pesenan UTAWA sampeyan butuh pitulung, sampeyan duwe papat opsi:

Aja lali ngrungokake Drops DJ iki kanggo Malam Taun Anyar kanggo mbangun wengi sewengi! KLIK SINI ING SENI!

Sampeyan uga kaya ...