Pilih Page

Video Platinum VIP - NYE 2020

$399.99

7 Menit saka AWESOME-NESS!

Ora WARNA RUSH! Kabeh kalebu Anggota VIP PLATINUM Kita!
Yen seneng perawatan "sarung tangan putih", iki minangka Countdown sampeyan. PERFECT kanggo Resor, Casinos lan Nightclubs Gedhe!
Luwih seneng, ramah kulawarga. Bangunan Hype ... penghargaan kasenengan generasi kanggo Kawa Taun Anyar!

Eksklusif kanggo DJ & ups sing paling profesional, Promotor lan Chant Nightclub, Resorts, Pusat Acara, Hotel lan Casinos ing saindenging jagad.
A banget EDITION LIMITED campuran dicampur Taun Anyar karo lonceng lan bisul sing kalebu!

  1. Ora WARNA RUSH! Sampeyan bakal entuk pesenan sajrone jam 12-24 (utawa cepet)
  2. Sembarang Voiceover
  3. Gaya Ending
  4. Sembarang Basa * (Inggris, Español, Français, Deutsche)
  5. FREE: Selehake DJ Custom karo jeneng / bisnis
  6. FREE: 106 Drops DJ GRATIS
  7. FREE: ESSENTIAL 15 "2020 DJ DROPS"
  8. FREE: Kolam Musik DMP Langganan 1 taun (* Opsional yen pengin karo pujian kita)
  9. PRIORITY RUSH DELIVERY
  10. Dhukungan VIP concierge 24 / 7.

Metu saka Simpenan

Description

7 Menit saka AWESOME-NESS!

Ora WARNA RUSH! Kabeh kalebu Anggota VIP PLATINUM Kita!
Yen seneng perawatan "sarung tangan putih", iki minangka Countdown sampeyan.
Luwih seneng, ramah kulawarga. Bangunan Hype ... penghargaan kasenengan generasi kanggo Kawa Taun Anyar!

Eksklusif kanggo DJ & ups sing paling profesional, Promotor lan Chant Nightclub, perusahaan produksi, Pusat Acara, Hotel lan Casinos ing saindenging jagad.
A banget EDITION LIMITED campuran dicampur Taun Anyar karo lonceng lan bisul sing kalebu!

  1. Ora WARNA RUSH! Sampeyan bakal entuk pesenan sajrone jam 12-24 (utawa cepet)
  2. Sembarang Voiceover
  3. Gaya Ending
  4. Sembarang Basa * (Inggris, Español, Français, Deutsche)
  5. FREE: Selehake DJ Custom karo jeneng / bisnis
  6. FREE: 106 Drops DJ GRATIS
  7. FREE: ESSENTIAL 15 "2020 DJ DROPS"
  8. FREE: Kolam Musik DMP Langganan 1 taun (* Opsional yen pengin karo pujian kita)
  9. PRIORITY RUSH DELIVERY
  10. Dhukungan VIP concierge 24 / 7.

Tamu lan INFORMASI:

  • LICENSING: ALL versi Audio saka NYE Countdown kudu teka nganggo NAMA bisnis utawa jeneng DJ sampeyan profesional voiced ing countdown sampeyan. Ora pengecualian.
  • TERMS: Sadurunge tuku apa wae ing situs web iki sampeyan kudu maca lan setuju karo syarat lan kahanan.
    Kabeh SALES Rampung
    ! Ora WISAN. (Dadi, priksa manawa sampeyan maca Sarat lan Ketentuan)
  • EXCLUSIVE: NYE Countdown tegas kanggo kerja profesional Club / Mobile DJ, VJ, nightclubs, bar, restoran, ruang istirahat, stasiun radio, resort, kasino, hotel lan promotor acara. Counting NYE kita yaiku ora kanggo kabeh. Countdown iki minangka alat template kesan audio & efek visual sing digawe kanggo profesional mung kanggo nyampur campuran dhewe.
  • Quality: Rawuh ing 4K, 2K. 1080p utawa 720p (utawa adat sing dibutuhake)
  • Kompatibel: NYE Countdowns dianggo karo ANY profesional DJ sing nyawiji piranti lunak, kalebu Serato, Traktor, DJ Virtual, utawa piranti lunak Apple utawa Windows standar.
  • PANYANG: SEMUA ORANG NEGARA WONTEN Miwiti TAMPILAN DISKAUN SEBELUM 12, 2019 liwat link download email sing aman lan dilacak.
    KENE TANGAN INGGO NATE ING NGANGGO ING DISKAUN 12th. Kabeh pesenan dadi supaya pesenan pisanan, mula metu dhisik. We janji sampeyan bakal entuk.
  • DIJAMIN: SEMUA ORANG NYE KABUPATEN NYE Dijamin 100% KANGGO MACARI ING PANJENENG ANTARI PUTRA ING Utawa, Sampeyan ora mbayar! * PLUS, Kita bakal menehi sampeyan ora bisa tekan taun!
  • NYOKONG: * yen sampeyan ora nampa pesenan UTAWA sampeyan butuh pitulung, sampeyan duwe papat opsi:

Aja lali ngrungokake Drops DJ iki kanggo Malam Taun Anyar kanggo mbangun wengi sewengi! KLIK SINI ING SENI!

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing wis tuku produk iki bisa ninggalake review.

Sampeyan uga kaya ...