Pilih Page

Akeh munggah ing kali sing nyawang langit ing Cincinnati ing Newport, KY DJ SAB ngerti wiwit umur 17 sing isih enom, dheweke pengin melu bisnis hiburan / DJ. Ing pungkasan Nightclub Oscar 1990 ing Longworth Hall, ing endi perjalanan DJ profesional sing diwiwiti lan saiki 15 taun mengko dheweke entuk Pulse Nightclub sing makarya ing lokasi sing tepat. Sampeyan bisa nemokake dheweke dina Jumuah & Sabtu wengi DJing ing Energy Nightclub lan menehi acara acara klub wengi paling gedhe ing Cincinnati mingguan.

Yen sampeyan mikir babagan DJ sing nggawa kasenengan, energi, lan HUGE menyang tri nyatakake jeneng DJ SAB asring digoleki. DJ SAB minangka dokter kewan sing limalas taun ing pemandangan klub lan ngisi gelombang udara ing Kiss 107 suwene sepuluh taun. Dheweke wis staple ing acara Cincinnati Reds luwih saka musim 8 lan dadi judhul DJ House resmi ing Cincinnati Reds. Cincinnati Bengals wis dipercaya lan ngupaya bakat dheweke menyang partai tim resmi pejabat taunan suwene patang musim.

Diwiwiti minangka Pemain Dholi ing 1999, lan menang juara dhol bali ing mburi dhol ing 2003 & 2004 (Bhangra Fusion ing Detroit, Bhangra Blowout ing Washington DC), iku mesthi manawa Deep bakal ngejar semangat ing industri musik. Nindakake karo seneng RDB (Saiki Manj Musik), Juggy D, B21, Balwinder Safri, Akshay Kumar, Badshah lan akeh seniman desi liyane sing hebat banget. Ing pertengahan 2000, dheweke terus ngejar semangat kanggo nggawe musik lan nggawe campuran bhangra lan bollywood sing dikenal minangka "Absolut Bhangra" lan "Dance Radio Asia", sing miturut toko musik desi minangka toko paling laris dening remixer.

Ing 2010, Dholi Deep ngupayakake semangat kanggo DJing liyane, lan tindak menyang tur dunya karo RDB lan Nindy Kaur ing India / Dubai / New Zealand, sing banjur nyebabake pagelarane bareng karo Nindy Kaur ing IIFA 2011 ing Toronto. Dholi Deep, kanthi resmi ngasilake remix resmi "Singh N Kaur" saka film "Singh Is Bling" ing 2015, lan nduwe 200 + ngasilake remix kanggo asmane. Saiki, saiki duwe ORIGINAL siji sing wis dirilis ing banner Zee Music Company "Peg Peg Peg", diprodhuksi dening dheweke lan Manj Musik, sing nampilake rapper ing India "Emiway". Lagu kasebut wis nyabrang 2 yuta tontonan ing YouTube ing wektu sing cendhak lan dijanjekake minangka lagu pesta sing akeh banget kanggo nyembah lantai tari. Sampeyan bisa nemokake luwih lengkap babagan DJ Dholi Deep @ djdholideep.com

DJ Pauly D aka OG Pauly D asli…

Saiki muter lokal ing Providence & Boston ing klub lan acara uga direktur hiburan kanggo hiburan biz. Wis muter ing siji lan kembar sajrone umur 29 saiki. Mung siji-sijine sing makili radio satelit SiriusXM telung dina seminggu saka Pulau Rhode uga makarya karo akeh wong seni lan industri sing dadi kanca pribadi saiki. Aku seneng terus nyekel pesta kasebut lan nyusup balok sing nggawe wong nari lan wong seneng dadi siji lan mung DJ Pauly D

Paul (OG Pauly D)

DJ Zisco miwiti ing 2009 nalika ing Militer sing ngladeni ing Timur Tengah, nyedhiyakake layanan kanggo pasukan, kapal, lan sedulur-sedulure kanthi gegaman, dheweke ngembangake katrampilan supaya dheweke bisa jembar lan bisa main kanggo macak. DJ Zisco wis main ing macem-macem negara lan kutha kaya Bahrain, Irak, Qatar; Kuwait, NYC, Miami; Key West, Williamsburg lan Pantai Virginia, VA. Asli saka Kuba, bisa nindakake lan ngomong nganggo basa Spanyol utawa Inggris, nyedhiyakake budaya sing paling apik nalika nggawa gaya campuran sing beda kanggo pesta kasebut, njaga lantai tari kanthi sibuk, njamin kabeh wong duwe wektu sing apik.

"Bisa nggawe wong duwe wektu sing apik yaiku perasaan sing apik banget. Kepuasan minangka prioritasku ”-DJ Zisco