Pilih Page

Produksi Komersial Radio lan TV

NYECountdowns.com minangka Perusahaan adhine salah sawijining jagad paling hebat, Award sing menang omah produksi ... Badan Killerspots.

Kita wis mbantu atusan Nightclubs, Resorts, Promotor lan Arenas Worldwide wis siyap ing partai sing paling gedhe sajrone taun 20. Saiki giliran sampeyan! Kudu cepet? Papan radio, papan TV, video Web lan Social Media… Rampung!

Sembarang basa. Dawane dawane. Ngendi wae ing Donya!

Klik ing kene kanggo gawe jadwal sawetara wektu kanggo mbukak proyek mbesuk sampeyan.

60 Sec Radio Spot

Komersial radio sing bakal nggawe EPIC Enggal! Kita wis nindakake produksi radio pembunuh kanggo atusan klub wengi lan papan ing saindenging jagad saben taun. Entuk komersial radio pembunuh sing bener bakal entuk bisnis saiki!

30 Sec Radio Spot

Komersial radio sing bakal nggawe EPIC Enggal! Kita wis nindakake produksi radio pembunuh kanggo atusan klub wengi lan papan ing saindenging jagad saben taun. Entuk komersial radio pembunuh sing bener bakal entuk bisnis saiki!

30 Sec TV Spot

Titik televisi lan Web sing luar biasa sing bakal ngalahake stoking sampeyan ... ing ANY LANGU! Ayo kita nggunakake Telly Award khusus kanggo menang produksi produksi siaran kreatif kanggo nggawa kuldi liwat lawang nalika Wengi Taun Anyar! Wektu turnaround yaiku dina bisnis 5-7 ... saengga HURRY sadurunge wis entek!

60 Sec Web / Tv Spot

Media sosial minangka salah sawijining cara paling apik kanggo promosi Kawa Taun Anyar sing epik. Ayo kita nggawe video web sing bisa dituduhake lan nggawa masal! Sampeyan bakal tresna dijamin.