YOU READ THE FOLLOWING AT ORDER TO PURCHASE THE COUNT PRODUCTS NYE.

THIS “KILLERSPOTS® Inc. | NYE COUNTDOWN.com, llc” TERMS OF USE AGREEMENT (“Agreement”) IS A LEGAL AND BINDING AGREEMENT BETWEEN YOU (“YOU,” “YOUR,” OR “YOURSELF”), AS THE END USER, AND “KILLERSPOTS® Inc. | NYE COUNTDOWN.com, llc” (“OUR,” “US,” “WE,” “KILLERSPOTS® Inc. | NYE COUNTDOWN.com, llc” OR “COMPANY”), WHICH GOVERNS YOUR USE OF OUR INTERNET-BASED MEDIA DISTRIBUTION AND DATA COLLECTION SUBSCRIPTION SERVICE (the “Service”) TOGETHER WITH ALL INFORMATION, CONTENT, PRODUCTS, MATERIALS AND SERVICES MADE AVAILABLE TO YOU BY US AND/OR THIRD PARTIES THROUGH THIS CREATIVE AUDIO/ VIDEO PRODUCTION (Collectively, the “Creative Audio/ Video Production” IE NYE KAWALAN AUDIO AND VIDEO DIAGRAM). You acknowledge that by ordering any of the NYE Countdown products before December 10, 2018, that delivery of your order / the customized product(s); will not be delivered until after December 10, 2018. All orders placed after December 10, 2018 should be delivered within 72 hours of ordering via an emailed link to the email supplied to NYECountdown.com, llc. order, unless otherwise updated. You can update your email and profile on NYECountdown.com under the “MY ACCOUNT”. Questions? Email support at SUPPORT @ NYECountdown.com Jam 24 sedina dugi Januari 2, 2019.

PLEASE READ AGREEMENT ING TEMUK ING JAM IKUT MENGGUNAKAN PRODUKSI AUDIO / VIDEO KREATIF. BY REGISTERING, MENGGUNAKAN ONLINE UTAWA VIA PHONE, MENGGUNAKAN, UTAWA MISTERI MENGALAMI PRODUKSI AUDIO / VIDEO CREATIVE, UTAWA KOMPONEN ANYARI, MESEJANG APA JAMAN, MUNGKIN MENGINSTED LAN MELAKUKAN UTAWA MENGALAMI PERJANJI ING MISIP THIS AGREEMENT AND AGREEING TO BE BOUND BY OUT AND COMPLY WITH TERMS AND CONDITIONS Here. PRODUKSI AUDIO / VIDEO CREATIVE iki bakal ditawakake lan digawe mung kanggo PROFESSIONAL RADIO BROADCASTERS, DISC JOCKEYS, CONSULTANTS, LABELS, HOTELS, NIGHTCLUBS, BARS, RESTAURANTS, PROMOTERS lan OTHER PROFESSIONAL PERSONS lan / OR ENTITIES. Yen ana, apa ora, sampeyan ora nampa lan nyatakake ALL perkakas lan aturan saka THIS AGREEMENT, PLEASE DISCONTINUE PROSES PENDAFTARAN / ORDERING lan ora ngakses utawa nggunakake PRODUK, PRODUKSI AUDIO / VIDEO CREATIVE, UTAWA ANY MUSIK, TEXT ATAU MATERI LAIN KASAMPURAN MELALUI PRODUKSI AUDIO / VIDEO KREATIF ING MANA.

The product(s) being registered and sold are the audio timed voice parts, the custom audio voiced parts and the video effects of the NYE Countdown Shell WITHOUT the copy written music. NYECountdown.com, llc. uses the music on the countdowns for demonstration purposes only. All custom orders will receive their voiced customized insert and a “New Year’s Eve Custom Countdown DEMO TRACK” with music at no charge. (the additional “nye demo” download is for a sample | promotional use and instructional purposes only) You must be a working professional disc jockey or nightclub to purchase the NYE Countdown. By purchasing the “NYE Shell” and customized vocal dj drop from NYECountdown.com, llc. you are agreeing to abide by all music licensing copyrights and domestic | international copyright laws and indemnify and hold harmless Killerspots.com, Inc., NYECountdown.com, llc., its affiliates, agents and producers.

All orders are ONE LICENSE – ONE DOWNLOAD that is receipt trackable and traceable by our NYECountdown.com, llc. licensing software.

YOU STRICTLY DEFUITED TO SHARE OR UPLOAD ANY AND ALL COUNTDOWS PRODUCED BY KILLERSPOTS.COM, Inc. & NYECOUNTDOWN.COM, llc. ONTO YOUTUBE, VIMEO, FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM utawa SITUS LAMBAN SITUS LAIN & FTP SITES MANGKAT KABEH DIPUMBANGI DIPERLUKAN DARI KAMERA LISENSI.

Kabeh video wis didandani kanggo ngenali apa wae lan kabeh pelanggaran. Kabeh pelanggaran bakal ditindakake & bakal dadi ireng kadhaptar & dicekal saka panuku mangsa.

Aturan Usage:

  • Produksi Audio / Video Creative iki disedhiyakake kanggo sampeyan minangka pangguna pungkasan lan ngirim ora, supaya ora diterbitake, diowahi, diadaptasi, dikirim, didol, disewakake, disewakake, dilisensi, ditransfer, disebarake, utawa disedhiyakake menyang pihak katelu utawa diganti nganggo cara apa wae.
  • Company grants to you a non-exclusive, non-transferable, non-sub-licensable, revocable license to use the object code copy of the Creative Audio/ Video Production distributed with this Agreement (the “Copy”) along with related documentation during the term of this Agreement on a single CPU, which CPU you may change from time to time. Such license shall be terminable as provided herein.
  • Produksi Audio / Video Creative iki minangka sarana kanggo nampa isi sing dikirimake dening Perusahaan lan mbutuhake akun individu supaya digawe lan disetujoni dening Perusahaan supaya bisa langganan Layanan. Saben akun diidinaké supaya bisa digunakake mung dening individu sing wis nggawe akun kasebut. Ora ana akun sing bakal dienggo bareng utawa digunakake dening luwih saka siji pangguna lan tindakan kasebut bakal dianggep alasan kanggo disablement akun, penghentian akun, utawa tindakan punitif liyane. Iki kalebu nggawe ID akun individu sing kasedhiya kanggo sapa wae / entitas liyane.
  • Sampeyan ngakoni yen Perusahaan nduweni kontrol eksklusif saka Produksi Audio / Video Creative lan kabeh hak properti intelektual sing gegandhengan karo kuwi. Kanthi melu layanan pangiriman isi sing ditawakake liwat Creative Audio / Video Production, sampeyan ora dadi pemilik. Kajaba sing kasedhiya ing kene, sampeyan ora diwenehi hak utawa lisensi kanggo paten, hak cipta, rahasia dagang, utawa merek dagang bab Produksi Audio / Video Creative utawa isine, lan Company nemtokake kabeh hak sing ora diwenehake ing kene. Prodhuksi Audio / Video Creative ngemot informasi rahasia lan rahasia sing dilindhungi dening hukum hak cipta lan pranata internasional.
  • Sampeyan setuju supaya ora mbusak, saka salinan salinan Creative Audio / Video Production, hak cipta lan / utawa batesan hak kepemilikan liyane sing katon ing Prodhuksi Audio / Video Creative sing asale diwenehake dening Perusahaan.
  • Sampeyan setuju supaya ora nyusun kompilasi, mbongkar, dekripsi, nerjemahake, nyunting, nggawe karya turunan saka, extract utawa reverse engineer utawa nganyari Produksi Audio / Video Creative, utawa nyoba, utawa mbantu wong liya, apa wae sing kasebut ing ngisor iki.
  • Sampeyan setuju supaya ora ngasilake, nyebarake, nyebarake, ngedol, menehi kasedhiya kanggo pihak katelu, utawa ngedolake Produksi Audio / Video Creative iki kanggo sapa waé utawa ngeksploitasi Produksi Audio / Video Creative kanggo tujuan komersial utawa non-komersial tanpa persetujuan ditulis sadurunge saka Perusahaan. Saben tindakan distribusi sing ora sah kuwi ngetokake pelanggaran undang-undang hak cipta federal ing 17 USC Section 106 sing bisa dianggep tanggung jawab tumindak sing ora adil, bisa ditindakake kanthi denda nganti satus ewu-ewu dolar ($ 150,000) saben tindakan sing dilanggar.
  • Isi sing dikirimake liwat Creative Audio / Video Production iku properti pihak katelu sing nduweni hak kepemilikan lan dilisensi ing Perusahaan. Isi dilindhungi dening hak cipta lan hukum properti intelektual liyane. Konten sing ditampa saka Perusahaan bisa ditampilake, digunakake, lan dimainake mung dening Subscriber sing isi kasebut kasedhiya lan mung kanggo tujuan ing ruang lingkup Perjanjian iki.
  • Sampeyan setuju supaya ora migunakake isi kanthi cara sing bakal nglanggar hak cipta utawa perlindungan eksklusif liyane sing ditampa ing karya lan ngakoni yen apa wae panggunaan infringing bakal ngilangi hak sampeyan kanggo privasi ing Persetujuan iki lan bisa uga mrodhuksi kewajiban hukum pribadhi miturut negara utawa hukum federal. Hukum federal menehi denda sipil lan pidana sing abot kanggo reproduksi, distribusi, rental, utawa transmisi digital sing ora sah, lan / utawa karya sing dilindhungi liyane ing 17 USC Section 501, 506. Nggawe salinan sing ora sah ing karya sing duwe hak cipta nyangkut nyolong sing bisa sampeyan tanggung jawab kanggo ewonan rugi. Nggawe kabeh isi sing kasedhiya ing jaringan Peer to Peer (P2P) utawa cara liya sing ora diidinake kanggo karya sing dilindhungi utawa dilindhungi uga minangka pelanggaran hak cipta. Panetepan iki ngandhut wujud pangayoman hak cipta kanggo isi sing dikirimake liwat Creative Audio / Video Production lan sembarang pangapungan ilegal bakal ngasilake nemokake pelanggaran hak cipta sing disenengi ing pengadilan federal sing bisa diukum dening denda nganti satus sèket ewu ($ 150,000) saben dolar saben tumindak utawa paten liyo utawa pidana sing abot banget.
  • Sampeyan ngerti manawa kabeh isi ditandhani nganggo ID pribadi sing bisa dilacak, lan sampeyan bakal tanggung jawab marang panyalihan ulang utawa panyebaran rega ilegal saka Produksi Audio / Video Creative utawa isi kanthi wutuh utawa sebagéyan miturut ing ndhuwur.

Istilah. This Agreement commences upon your acceptance (as described above) and will end when terminated. This Agreement will be deemed to terminate immediately if you fail to comply with any material term or condition contained herein. Upon termination, your license rights end and you will no longer have access to or be able to receive the subscription content. Company reserves the right to terminate this Agreement and disable the Creative Audio/ Video Production at Company’s discretion at any time. The restrictions set out in this Agreement shall remain in force even after termination or expiration.

Penafian Warranty. You expressly agree that use of and access to the Creative Audio/ Video Production application is at your sole risk. The content is provided on an “as is” and an “as available” basis. We do not make, and hereby disclaim, any representations or warranties regarding the Creative Audio/ Video Production, content, Company website, and/or other products and services offered through the Company or any portion thereof, express, implied or statutory, including (without limitation) implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose, title, non-infringement of third party rights, or any warranties arising by course of dealing or custom of trade. We make no representation or warranty that any material, content, products or services displayed on or offered through the Creative Audio/ Video Production are accurate, complete, appropriate, reliable, or timely. We also make no representations or warranties that the Creative Audio/ Video Production will meet your requirements and/or your access to and use of the service will be uninterrupted or error-free, free of viruses, malicious code, or other harmful components, or otherwise secure. Some jurisdictions do not allow the exclusion of certain warranties. Accordingly, some of the above exclusions may not apply to you.

Batesan Tanggung Jawab. Kanggo maksimal sing diwenehake dening hukum sing ditrapake, perusahaan, lisensi, panyedhiya, partner, afiliasi utawa panyedhiya layanan pihak katelu ora tanggung jawab marang sampeyan utawa pihak katelu kanggo langsung, ora langsung, ora pati penting, khusus, exemplary, punitive utawa consequential kerusakan, utawa wangun liyane kerusakan ing sembarang cara sing metu saka utawa ing sesambungan karo Persetujuan iki utawa sampeyan nggunakake Produksi Audio / Video Creative, tanpa mangerteni wangun tindakan utawa basis pratelan utawa ora, utawa ora. menehi saran kamungkinan kerusakan kasebut. Sawetara yurisdiksi ora ngidini watesan utawa pambatasan saka tanggungan kanggo kerusakan sing ora penting utawa uga. Dadi, sawetara watesan lan pengecualian ing ndhuwur ora bisa ditrapake kanggo sampeyan.

Panganggone Informasi. Sampeyan mènèhi idin menyang Perusahaan kanggo nggunakake informasi sing ditemokake saka penggunaan Creative Audio / Video Production utawa informasi liyane sing dilapurake karo Perusahaan ing cara apa wae sing dipilih Perusahaan, kanggo tujuan komersial utawa non-komersial.

Malih. Perusahaan nemtokake hak sawayah-wayah kanggo ngowahi Persetujuan iki lan kanggo nemtokake istilah utawa katemtuan anyar utawa tambahan ing panggunaan Produksi Audio / Video Creative. Modifikasi lan syarat lan katrangan kasebut bakal langsung diakibatake lan dileksanakake ing Agreement iki. Panjenengan terus nggunakake Produksi Audio / Video Creative bakal ditrima.

Indemnity. You agree to defend, indemnify and hold us harmless against any losses, expenses, costs or damages (including our reasonable attorneys’ fees, expert fees’ and other reasonable costs of litigation or proceedings) arising from, incurred as a result of, or in any manner related to any claim or action based upon (a) your breach of, or failure to comply with, the terms and conditions of this Agreement, (b) your use of the Creative Audio/ Video Production , and/or (c) the use of the Creative Audio/ Video Production by any other person using your IDs. We may, in our discretion, participate in the defense of any such claim or action and any negotiations for its settlement or compromise. No settlement which may adversely affect our rights or obligations shall be made without our prior written approval. We reserve the right, at our own expense and on notice to you, to assume exclusive defense and control of any such claim or action and then your corresponding indemnification obligation will end.

Pilihan Hukum lan Panguwasa kanggo Jurisdiksi. Persetujuan iki diatur dening hukum Negara Ohio, Amerika Serikat, tanpa angger-anggering konflik angger-anggering hukum; lan sampeyan mènèhi idin menyang yurisdhiksi eksklusif lan panggonan ing pengadilan federal lan negara sing dumunung ing Clermont County, Ohio, Amerika Serikat bab kabeh perselisihan sing metu saka utawa sing gegandhengan karo Produksi Audio / Video Creative. Kajaba iku, sampeyan mratélakaké yurisdhiksi eksklusif lan panggonan ing pengadilan kaya kanggo tumindak sing diwiwiti karo sampeyan marang kita (utawa afiliasi kita).

Kabeh Agreement. This Agreement constitutes the entire agreement between you and Company and governs your use of the Creative Audio/ Video Production, superseding any prior agreements between you and Company. You also may be subject to additional terms and conditions that may apply when you use affiliate services, third-party content, or third-party Creative Audio/ Video Production. If any part of this Agreement is held invalid or unenforceable, that portion shall be construed in a manner consistent with applicable law to reflect, as nearly as possible, the original intentions of the parties, and the remaining portions shall remain in full force and effect. Company’s failure to enforce any right or provisions in this Agreement will not constitute a waiver of such or any other provision. Company will not be responsible for failures to fulfill any obligations due to causes beyond its control.

ALL PARENT ORDERS MUST BE MADE BY SATURDAY, DECEMBER 27, 2018 AT NOON, EST to guarantee on-time delivery without rush fee.

Kabeh pesenan sawisé tundhuk iki bakal ngasilake PITUS RUSH plus Beban FedEx sing dipercepat.

ALL SALES FINAL! NO REFUNDS bakal dikirim. NO EXCEPTIONS.

Yen sampeyan duwe pitakonan utawa perlu support: mangga e-mail support@nyecountdown.com or www.NYECountdown.com. Matur suwun! Sugeng Warsa Enggal!

*** DISCOUNT ALERT ***

Mangga TAKE A VIDEO Panjenengan NYE Countdown LIVE IN ACTION this New Year’s Eve – and send to us so we can feature you and your venue on our website and social media.

Upload ing kene: http://bit.ly/ClientUpload

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!